Egy régebben jól működő, de most újra éledő kezdeményezést szeretnénk útjára indítani, egy kedves támogatónk ötleteként. Évekkel ezelőtt több olyan kutyánk is élt a menhelyen, amelyek problémás természetük miatt hosszú ideig nem leltek gazdára. Őket több támogatónk lelkesen, tartósan és rendszeresen segítette adományaival. Szerencsére, már csak néhány ilyen esélytelen kutyusunk van, viszont sokan élnek nálunk olyanok, akik minden pozitív tulajdonságuk ellenére mégis éveken keresztül keresik új otthonukat, embertársukat. Ezért szeretnénk újra elindítani a virtuális örökbefogadás lehetőségét, kicsit módosítva. A problémás kutyusok továbbra is támogathatóak, illetve keressük számukra a lehetőséget, hogy ideiglenes befogadónál tovább fejlődhessenek. A többi gazdikeresőnket pedig az új gazdira találásig is lehet virtuálisan örökbe fogadni ( a gazdikeresők albumát itt találhatjátok: Facebook vagy Adatbázisunk ), támogatni rendszeres adományozással a tartásukat, kezelésüket.
És ami az új, és remek ötlet első ilyen "újratöltött" virtuális örökbefogadónktól, hogy a virtuális gazdik is segítenek az általuk kiválasztott kutyus valódi, leendő gazdájának keresésében, hirdetik, ismerőseik közt megosztják, stb. A havi támogatás összegét természetesen minden virtuális örökbefogadó a lehetőségeihez mérten határozza meg, a kutyusok hirdetésén pedig reméljük, aktívan "dolgozik" :) Minden gazdikeresőnk, akinek még nincs gazdijelöltje, virtuálisan is örökbe fogadható, mi pedig örömmel megosztjuk a virtuális gazdik személyét és segítő szándékát itt és a Facebookon. Jelentkezni üzenetben lehet, megjelölve a támogatni kívánt kutyus személyét, illetve egyeztetés után az első utalás jelzését kérjük.
 
Banki utalásnál kérjük megjegyezni: xxx kutya virtuális örökbefogadása Számlaszámunk: Erste Bank 11992505-05500598-00000000 Köszönjük!