Back to Top
 
 
 

Elindult Támogatói facebook csoportunk

1Kedves Állatbarátok!

Egy állatmenhely életében mindig vannak hullámvölgyek, ilyen probléma-olyan gond ... ezeknek a megoldása legtöbbször sok-sok pénzt igényel. De a napi működés költségei is az egeket verik: állatorvos, táplálék, vízszámla, szemétdíj, üzemanyag, stb., stb...

Önkénteseink egy támogatói csoport felállításával szeretnének nekünk segíteni ezeken a hullámvölgyek könnyebb áthídalásához.
A csoport tagjai
t havi 1000 Ft állandó támogatás utalására kérjük. Ez egy olyan összegnek tűnik ami nem viseli meg a családi kasszát, de ezek a kis összegek ha sok embertől jönnének komoly alapot tudnának a működésünkhöz biztosítani.

Hálásan köszönjük!

Bővebben: Elindult Támogatói facebook csoportunk

Egy hét a kutya szemszögéből

A Siófoki Állatvédő Alapítvány állatmenhelyén július 16 és 22 közt tervezünk egy figyelemfelkeltő akciót, melynek keretén belül Szundi Reginald - a Cretins (Kretének) vezéregyénisége - beköltözik egy hétre egy kutyakennelbe az állatok közé. Ez idő alatt kutyamódra, a kutyákkal együtt fog élni-enni-aludni.

Bővebben: Egy hét a kutya szemszögéből

Ünnepi nyitvatártásunk

Kedves Állatbarátok, Barátaink!

Egy picit mi is megpihenünk (csak egy nagyobb levegővételnyit hiszen az állatokat mindennap el kell látni), erőt gyűjtünk hogy még nagyobb lendülettel tudjunk nekiugrani 2018-nak!
Ez nagyjából annyit jelenet hogy
december 24-25-26, december 31 és január 1 a látogatás szünetelni fog a menhelyen, így a dolgozók is picit többet tudnak családjukkal ünnepelni.
Természetesen telefonon elérhetőek vagyunk, az SOS helyzeteket (reménykedünk idén szilveszterkor sem lesz sok!) intézzük!

Boldog szőrös karácsonyt és sokmancsos új évet kívánunk!

1. oldal / 4

Kérem írja be az adomány összegét

Joomla Paypal Donations Module