Tavaly novemberben hírdette meg a Magyar Fundraising Akadémia az “Adományozók ajándékba” pályázatot. A pályázaton 10,000 db-os postai adománygyűjtő hírlevél kiküldését lehetett nyerni. Nagy örümünkre a 3 nyertes között voltunk!

A sok-sok előkészítő munka után, melyet a kivitelező cég a Human Dialog Kft. végzett, ez a postai küldemény hamarosan megérkezik 10 000 otthonba. Sőt, van ahová már meg is érkezett!

A már kiküldött küldeményekkel kapcsolatban merült fel egy rutinos adományozóban, hogy miért nem a szokásos számlaszámunk szerepel ebben az anyagban. A válasz pedig az, hogy a kampány megvalósítását végző cég kérése volt, hogy maximális figyelemmel tudják az eredményeket monitorozni. Ezt legegyszerűbben egy külön adománygyűjtő számlával tudtuk megoldani. Természetesen erre a számlára ugyanúgy lehet utalni, mint ahogy a régi számlaszámunkra is. Az adománygyűjtő kampányban szereplő számlaszám:  11600006-00000000-95201243
A prospektus végén a hagyományos számlaszámunk szerepel!

Hamarosan beszámolunk a kampány eredményeiről! Nagyon szépen köszönjük a Human Dialog Kft-nek a sok-sok belefektett munkát és a Magyar Fundraising Akadémiának a fantasztikus lehetőséget!