fbpx

Segíts renoválni a menhelyet!

Kenneleink cseréjére gyűjtünk, amelynek költsége hozzávetőleg 3 millió forint lesz.

A kerítésfelújítást februárban meg tudtuk kezdeni, most az elöregedett, balesetveszélyes kenneljeink lecserélésén van a sor.

Arra kérünk, adományoddal támogasd ezt a fontos célt!

 

Támogassa
állatmentő munkánkat

Hiszen otthont és törődést érdemel minden állat. Önnek is fontos, hogy a bajba jutott, elkóborolt, gazdátlan házikedvencek biztonságban legyenek? Hogy méltó, gondoskodó környezetben élhessenek addig is, amíg álomgazdijuk eljön értük vagy akár életük végéig, ha az nem érkezik meg?

Most néhány kattintással támogathatja védenceinket. Éves szinten, több mint 600 állatot fogadunk be, akik élelmezéséről, orvosi ellátásáról és lelki fejlődéséről is gondoskodunk. Segítsen, hogy segíthessünk. Köszönjük!

Milyen módon
szeretne adományozni?

Válasszon az alábbi támogatási formák közül! Adománya garantáltan célba ér.

Bankkártyával

Adományozás biztonságosan és egyszerűen az OTP által fejlesztett és üzemeltetett Simplepay rendszeren keresztül. A fizetéshez kérjük, készítse elő bankkártyáját!

PayPal

Kedvező utalási díjak, azonnali pénzmozgás. Meglévő vagy újonnan regisztrált PayPal fiókkal, és dombornyomott bankkártyával is adományozhat ily módon.

Csekk

Sárga csekken kíván hozzájárulni küldetésünkhöz? Kérjük, adja meg adatait és postai úton küldjük meg az Ön részére a fizetési utalványt, amelyet a postán tud befizetni.

Átutalás

Utalja adományát otthona biztonságából közvetlenül Alapítványunk bankszámlaszámára. Az adományozási űrlap beküldését követően emailben megkapja az utaláshoz szükséges adatokat.