fbpx

Macskáink

Az alapítvány gondozásában élő cicák egyenlőre egyik kollégánk otthonában vannak elszállásolva, zárt macskaházakban. Folyamatosan keressük a lehetőséget, hogy a menhely területén belül tudjuk megoldani a gondozásukat. Ehhez a kutyáktól biztonságosan elzárt terület kijelölésére – egyenlőre ez a könnyebbik feltétel -, illetve a beruházáshoz szükséges anyagi forrásokra van szükségünk. Nehezíti a problémát, hogy építkezésre nincs lehetőség a telep telekkönyvi besorolása miatt. Mobil konténerek, fix kifutók telepítését tervezzük, és keressük a forrásokat a megvalósításhoz.
Addig a cicák kollégánknál tekinthetőek meg, illetve tőle lehet folyamatosan informálódni:
Gőgös János telefon: +36204746848

Sajnos, a macskapopuláció zsúfoltan él, rengeteg kölyökcica kerül be tavasztól őszig, gyakran betegen, vagy kifejezetten rossz állapotban, elkülönítésük komoly gondot jelent.

Ezért is keresünk folyamatosan ideiglenes befogadókat a kicsinyek számára, ahol az oltási programot az örökbe adásig gondos körülmények közt tölthetik. A jelentkezéseket bármelyik internetes elérhetőségünkön (e-mail, facebook) örömmel várjuk, elsősorban az alapítvány működési területének környezetében. Az ideiglenesen elhelyezett cicák tartási és kezelési költségeit természetesen mi vállaljuk.

A kölyök cicákat kombinált védőoltással és ivartalanítási kötelezettséggel, a felnőtteket kombinált oltással és ivartalanítva adjuk gazdihoz, természetesen elvárt, hogy a téli időszakban melegben búvóhelyet biztosítsanak számukra új otthonukban, illetve az első héten az új cicát lehessen biztonságos helyre bezárni, amíg megszokja új otthonát.

 A cicák örökbe fogadásához szintén kérjük az új gazdi támogatását, hiszen az örökbe adásra való felkészítésük komoly költséget jelent alapítványunk működésében.